tisdag 4 juni 2013

Diamond Crush

Den fina presenten från P fick såklart pryda mina naglar för några dagar sedan.

Det råder spridda åsikter om texture-lack i lackvärlden. Vissa älskar dem, andra hatar dem. Jag tillhör den första gruppen. Nu har jag i och för sig bara testat OPI och IsaDoras versioner, men utseendemässigt så är jag sugen på både China Glaze's version och cirka tusen till...

Just Diamond Crush är ett lack helt i mitt tycke. Det tog lite längre tid att torka helt än OPI's sandlack, men fortfarande inte så länge så att man hinner tröttna på att sitta still (nu ljuger jag, det finns en anledning till att jag ofta får hack i nagellacket...jag är inget bra på att sitta still). Inget ovanligt, med andra ord. Enkelt att måla med, om man inte har något emot IsaDoras omtalade borstar. Texturen är tydlig och bra, men inte så utåtstickande så att man fastnar i saker. Två flödiga lager la jag på och det räckte  väl.

5/5 boxar.  :)

Ps. Tack igen, älskling. Du vet hur man piggar upp mig! Ds.

2 kommentarer:

  1. Älskar också texturlack. Sååå fint och det här var silvrigt och vackert. Även om jag föredrar mer färg. :-)

    SvaraRadera
  2. Köp INTE china glaze variant om du inte har tålamod, jag köpte på mig det pistagefärgade och var nöjd med färgen men missnöjd med själva formulan, svårt att lacka med och gav väldigt ojämnt resultat och hade lång torktid.

    SvaraRadera