fredag 15 augusti 2014

Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Shampoo + Balsam

Mitt hår kommer i skymundan ibland. Trots att det är något av det första folk ser när de tittar på mig. Jag orkar inte bry mig och använder shampoot som står närmast, skippar både balsam och inpackning och sedan står jag där. Med ett färgat hår som aldrig blir omhändertaget. Torrt, hängade och tråkigt. Och så är utväxten lång som fasen.

Det var dags för ändring nu lagom till förhösten. Lagom i tid tills jag skulle färga håret igen. Tidigare har jag provat Maria Nilas Palett-inpackning i Luminous Colour Guard-versionen (den rosa) och jag älskade den. Inte nog med att den luktade gudomligt (godis typ), mitt hår blev mjukt och lätt att arbeta med. Nu var det dock shampoo och balsam jag var ute efter så jag valde True Soft-linjen istället. Jag har bara provat grejerna två gånger så det är lite tidigt för en recension men än så länge så känns mitt hår mjukt och det ser levande ut. Stor skillnad emot hur det såg ut innan...

Palett från Maria Nila är fyra linjer som alla på olika sätt har fokus på färgat hår. Varje linje innehåller shampoo, balsam, inpackning och hårmask. Luminous colour är bra för färg och glans, Structure repair gör håret mjukt och reparerar skadat och trött hår, True soft ger nytt liv till torrt hår och Pure volume ger extra volum och styrka. Är jag inte fel ute så ska det finnas en liknande linje med silver-shampoo med mera för de som kör blont hår. men citera inte mig när det gäller det.

Produkterna är fria från sulfater och parabener, är helt veganska och är producerade i Sverige. Jag köpte mitt kit för 300 pix hos Lyko. Vill man inte ha båda får man pröjsa mellan 170-180 kr/styck.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar