fredag 28 februari 2014

P's parfymer: När mannen doftar Chanel

Ofta köper P, min sambo för er som inte vet, överraskningspresenter till mig helt random. När jag behöver peppas, när när jag är ledsen eller sjuk... Tillfällena är många och jag har haft så svårt att matcha sådana presenter, inte bara för att jag är student och därför lever på brutalt mycket mindre pengar än honom, utan även för att hans "wishes"-saker oftast är väääldigt dyra. Därför blir det så att han inte får presenter av mig lika ofta. Tyvärr. Därför vill jag att det blir jävligt rätt när det väl gäller. Som nu när han fyllde år.

Parfymer är en sådan sak som jag älskar att ge honom, speciellt nu när det är ett intresse som börjat väckas hos honom också. Förra året skrev jag här om den underbara YSL-doften som jag chansade på. Den blev direkt en favorit och har gått varm här hemma. Nu var det dags igen. Nu råkade det bli så att det inte var en överraskningspresent utan en parfym som han fritt själv fick välja, men ändå. Det är inte fy skam det heller.

Efter minst en timme fram och tillbaka bland dofterna på Åhlens city (älskar deras nya parfymavdelning!) så bestämde P sig för Chanel's underbara Allure Pour Homme. Originalet, trots att de olika versionerna av doften luktar underbart på olika vis. De får helt enkelt tillkomma i samlingen lite senare... 

Allure Pour Homme har bland annat citron i toppen, något som snabbt bottnar i lite tyngre och mer vuxna noter, utan att kännas för tung och stark. Den är svår att beskriva, och noterna är svåra att urskilja. In HÄR och kika på allt som finns i doften. Jag tror och hoppas att vi hittat en ny favorit till P's parfymgarderob. Ska jag vara ärlig så röstade jag på Chanels Egoiste Platinum, men nu i efterhand så tror jag att Allure var rätt val. Och som sagt... den får helt enkelt tillkomma i samlingen senare!


Nu är det dags att P's parfymintresse får en egen avdelning här inne. Kolla ettiketten: P's parfymer!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar