tisdag 26 november 2013

Paket.

Igår fick jag hem ett ganska stort paket från ELF. I det lågt det en hög med saker till mig själv, några julklappar och sen en hög med överraskningar! Sist jag handlade där fanns det en kod som gjorde att man fick ett paket gratis med blandade produkter. Vissa av sakerna jag fick var dubbletter till saker jag har hemma och blev därför julklappar till nära och kära. De sakerna visar jag såklart inte här, men några av de andra grejerna kan ni ju få se. :) 

Angled blush brush. Jag ville testa och se om den är bra att ha som extraborste.
Lösögonfransar Natural i svart. Köpte två par, då jag tycker att de är asbra, speciellt för den slanten.
Längst ner i bild syns Eyebrow treat and tame i nyansen medium. På ena sidan är det en genomskinlig gel för att få brynen på plats, och på andra sidan är det en brun färg med en mascaraborste.
Rougen heter Candid coral och är inte korall alls. Det är snarare en skimrig ljus bronzig färg som i vissa ljus drar åt rosa. Väldigt fin, då den appliceras tunt. (ps inte så mörk som på bilden)

Resten var en del ur överraskningspaketet:
Nere till vänster är det två mineralskuggor, först Innocent ivory som jag först blev väldigt besviken på, då den såg vit och tråkig ut. Sen swatchade jag den. WOW. En ljusljus vit/rosa med ... nästan holoeffekt. Diskret men ändå skrikig. Var för dåligt ljus för att få ett bra foto på nyansen, men ska testa igen i dagarna. Nästa skugga heter Royal och är en skimrig/glittig lila skugga som ser underbar ut. Lacket Cranberry, som ser väldigt fint ut och sist, men inte minst Conditioning Lip balp SPF 15 i nyansen Romantic rouge.

fv: lip balm romantic rouge, skuggan innocent ivory, skuggan royal och rouget candid coral. 


4 kommentarer:

  1. Är också sugen på att beställa lite från E.L.F men så fick vi helt plötsligt in nästan hela sortimanget här på jobbet i Danmark så jag har shoppat där istället!

    SvaraRadera
  2. sv: Tack! Jag har faktiskt inte ens tänkt på det där med sminket gällande glasögon. Inte mer än att jag märkt att sminkningen inte blir lika "tydlig/framträdande" bakom glasögonen. Man kan alltså dra på med mycket färg utan att det ser allt för konstigt ut jämfört med utan. Det är det ända jag tänk på. Har du några andra tips man kan tänka på?

    SvaraRadera