fredag 17 maj 2013

Nya grejer från ELF

Jag vill börja med att ge ELF kredd till tusen. Det tog fem (!) dagar för paketet att komma fram, och då är ELF ändå från Storbritannien, där nagellack ej längre får skickas hur som helst med plan längre. Då löste ELF det på andra sätt och helt plötsligt fick jag samtal från FedEx (första gången jag får ELF-paket därifrån) som också borde få kredd till tusen. Blev ett par samtal med deras kundservice då jag inte hade numret redo från början, och herre min ... vilken underbar service och vilka trevliga människor! Även mannen som lämnade paketet till mig var supertrevlig. Sånt gillas. Men ja, åter till paketet.

Sambon gav mig en liten present - dock så fick jag välja produkter själv :)

Rouget är i nyansen Tickled Pink, en underbar, skimrig nyans.
Lacken är Lilac (som ser grå ut i vissa ljus!?) och Party Peach (åt det koralla hållet, av vad jag kan se än så länge).
Matte lip color är en älskad produkt, har den i två andra nyanser och älskar dem båda! Detta är Rich Red - kanske den perfekta röda? Vi får se när jag provat.
Flawless Eyeshadow är en minipalett med namnet Golden Goddess. Jag brukar använda den mörkaste till ögonbrynen, men jag brukar köpa en annan palett (andra färger, alltså). Tänkte dock prova denna och färgerna är verkligen fina, dock så är den mörkaste lite skimrig. Ska prova och se om det syns när jag använder den i brynen. Vill ju inte glittra där. :)
Deras Flawless Finish Foundation har jag inte heller provat förut men tänkte att det var dags nu. Nyansen heter Porcelain som är den ljusaste av deras nyanser.
Två läppstift fick också följa med till Sverige. Den ljusare av de båda heter Pouty Petal och den mörkare heter Rich Raspberry. Gillar mina andra läppstift från minerallinjen hos ELF, men har inte provat dessa nyanserna innan så återkommer när jag testat.

Har ni handlat på ELF? Gillar ni deras produkter?


3 kommentarer:

 1. Åhh wow så mycket underbart och härligt!! Ser fram emot att se de här på dig..;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kommer att testa allt inom en snar framtid :)

   Radera
 2. Det var många fina produkter och vackra färger :-D Och kul när man får välja själv :-D

  SvaraRadera