söndag 28 april 2013

NOTD Grönt är skönt + Överlacksfråga

Kicks - Oxygen Forest och W7 - Cosmic Green

Lättmålat, torkade hyfsat fort. Essie - Good to go som överlack. Har ni också problem med att det "drar ihop" lacket? Inte som SV gjorde för mig, där det färgade lacket drogs in från kanterna, utan att det färgade lacket får rispor och bubblor i sig? Jag tycker ändå att jag har väntat till att det färgade lacket har varit torrt när jag har lagt på överlacket. (Har testat alla versioner) Men kanske inte. Jag och mina överlacksproblem ...

3 kommentarer:

 1. Ja det där med topplack är en historia för sig, nu lackar jag om så ofta, men visst topplack verkar ha en förmåga att krympa lacket ibland. Men vad jag har förstått så ska man ha på topplacket när det fortfarande är vått, men du hade ju provat det också sa du...så jaa du, jag vet inte annat än att prova ännu ett annat märke kanske..?

  SvaraRadera
 2. Grundtanken med alla snabbtorkande överlack är väl att applicera det medans manikyren är blöt? Sedan är det lite av en teknik i sig att lacka med snabbtorkande överlacken. De ska bara "fösas" på väldigt försiktigt utan att penseln nuddar manikyren.
  Det är bara att fortsätta testa, snart kommer ni komma överens. Du och de snabbtorkande överlacken:)

  SvaraRadera
 3. Jag har kört med Essies överlack ett tag nu och jag tänker att eftersom det är tunnare så är det svårare att som Lela skriver "fösa" det på naglarna. Med seche vite kan man nästan lägga på en droppe på naglarna men det fungerar inte lika lätt med Essies, så det blir svårare att få det så att inte penseln nuddar (och drar med sig färg) med Essies överlack. Så jag har väl också lite problem med Essies överlack på det sättet, däremot så tycker jag att Essies överlack har sina fördelar just för att det är tunnare ibland också :)

  SvaraRadera