söndag 14 april 2013

Nail Art Sunday: Operativsystem

Idag är det Nail Art Sunday inne hos (extremt) grymma Lela. Veckans tema ÄLSKADE jag. Alltså, verkligen älskade. Som jag tidigare nämnt så är jag inte så "pillig" av mig (plus har lite skakiga händer), så nail art är verkligen en kamp för mig. Men det är ju sååå kuuuul. Så när veckans tema var Operativsystem så kom jag upp i varv direkt. Utöver nagellack så är jag lite av en nörd. Datorspel, tv-spel, alla spel (haha). Data data haha. Vi har för fasen en server ståendes här hemma, och hade nog haft fler om sambon skulle få bestämma.

Så jag har faktiskt gjort två (!) bidrag idag, ett riktigt och ett extra. Var nära på att göra tre... jag gillar ju android en hel del. :)

Först ut: Tux som är symbol för Linux, och vilken underbar symbol sedan. Jag älskar Linux, om det bara vore enkelt med WoW så hade vi nog inte ens haft Windows här hemma. Här har ni en tjock version av Tux.


Extrabidraget är ännu en tjock version, hahah, fast av Debian - som också hör till Linux-familjen. Ser ni också ett tema här, eller? Hahaha.

Valde dock att köra på svart bakgrund istället för vit, man får ju improvisera lite när det enda vita lacket man har hemma är kasst till tusen. Sköna oljefläckar på naglarna, dom såg jag inte på fotot förrän lacket var borta tyvärr, men dom bjuder jag på. :)


Sen började jag att tänka Tux igen, som enligt mig är den perfekta symbolen för ett operativsystem, och vad "mitt" operativsystem skulle ha för någon skön gubbe som skulle få vara ansiktet utåt. ;) En anka. SÅKLART. (Jag samlar på ankor, älskar dom så himla mycket.

Glöm nu inte att kika in hos Le Lack och kolla på alla fina bidrag HÄR. Lela har gjort en sjukt snygg hybrid av snöleopard och android! 

7 kommentarer:

 1. Väldigt söt! Jag gjorde också efter Linux!

  SvaraRadera
 2. Tux är så söt så det nästan är löjligt:) Och tack för alla fina ord:D

  SvaraRadera
 3. Å så sött! Jag var också nära att göra Tux! :D Sen blev det lite annat linuxinspirerat! :D

  SvaraRadera
 4. Det där var jättesnyggt, båda manikyrerna var snygga och pingvinen var riktigt snyggt gjord!

  SvaraRadera