onsdag 6 mars 2013

NOTD, H&M: Blue my mind

Vet inte om jag har visat detta på sistone, men det är ett av mina absoluta favoriter när det kommer till blåa lack. Och blåa lack är ju fina. Hittade bilden på min instagram (därför den är lite grynig, jädrans filter man inte kan hålla sig borta från), men hittar inte den i bloggen, så kastar in den här med.

Blue my mind är från H&M och är helt underbart. Det är som havet och (ja, och!) himlen en perfekt sommardag, och det blir inte sämre av att det är felfritt att lacka med. Det är så det ska göras, h&m!

Fler än jag som tycker att det är jobbigt att H&M kör cirka tusen olika flaskor på sina lack? Tycker att de kan hålla sig till dessa, kantiga lacken. Lätta att förvara, hålla i när man målar och så ser man ovanpå vilket lack det är :)


2 kommentarer:

  1. Håller med dig, det är ett underbart blått lack, jag har den också. Så snygg. Ja vad är det de håller på med, HM, varför kan de inte bara ha en flaska och köra på den??

    SvaraRadera
  2. Jag avskyr HMs alla olika flaskor, riktigt irriterande för oss nagelnördar. Har svårt att tänka mig att "vanliga lacksvenssons" bryr sig så mycket. Älskar också den här färgen, så snygg!

    SvaraRadera