söndag 17 februari 2013

NOTD SUNDAY

Just nu är det mycket fokus på skolan. Har en uppgift som ska in till imorgon, tenta nästa måndag och så en omtenta (var ju sjuk när jag skulle ha skrivit ekonomitentan) två veckor senare. På det är det hockey, pussas med P och att bara koppla av så att jag inte blir sjuk igen. Hektiskt, men kul.

Senaste två veckorna har mina naglar varit mer omålade än vad dom var under hela 2012 (kanske överdriver, men inte långt därifrån)... Naglarna, huden runt omkring och jag har helt enkelt behövt vila. Passade perfekt när jag blev sjuk och knappt orkade sitta upp länge nog för att göra någon snygg manikyr :)
Nu är jag tillbaka, dock!

Idag har jag Star Nails nr 02, ett nudelack som passar min hudton perfekt, och effektlacket Glitz n' pieces från China Glaze på ringfingret och tummen. En diskret, men inte tråkig manikyr som känns lagom sådär efter en lång lackpaus. Tycker personligen att det var en snygg blandning och kommer antagligen att använda den igen.

Haha, kolla så torra mina händer är :) Har inget överlack idag, haft problem med att lacket bara ramlar av, i stora delar, så provar utan över- och underlack.


2 kommentarer:

  1. Det blev skitsnyggt på ringfingret!! Det gillar jag verkligen! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med, sjukt bra kombo! :)

      Radera