fredag 25 januari 2013

Bloggtips

Jag har börjat jobba på en lista där främst skönhetsbloggar (gillar ej det ordet), men främst nagellacksgalningar ;) blir listade. Enkelt för mig att hitta tillbaka till alla fina bloggar, då jag hoppar mellan olika datorer hela tiden - och kul för er som kanske hittar någon ny favorit.

Titta under arkivet till höger så ser ni länkarna (under rubriken Bloggtips). Den kommer att fyllas på efterhand och har ni några tips om en bra blogg (som sagt, måste inte vara skönhetsrelaterad) så hojta till.2 kommentarer:

 1. Hej! Hittade din blogg nu av men slump. Menar du att du bara följer bloggar via din lista? Har du inte Bloglovin? Det revolutionerade min vardag, haha ;D Följer ca. 150 bloggar nu.
  Kan tipsa dig om att gärna bli medlem i lackgruppen på Facebook, "Lacka-Byt"! Jag är admin där tillsammans med bl a. Helena från Lacky Corner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, har haft bloglovin förut (väldigt längesedan), men aldrig fastnat. Vill liksom inte veta när nya inlägg publicerat, vill bara ha en lista med bloggarna jag vill följa. Kanske borde testa på igen dock...

   Den fina gruppen är jag redan med i, kan jag lova dig :)

   Radera