fredag 26 oktober 2012

Djurtestat smink - no more.

Det började med att jag vann boken Badskumt inne hos Julia. Sen har det eskalerat. Eller ja, det har inte gått så jävla snabbt egentligen, livet har kommit emellan (hahaha, det uttrycket alltså.). Där och då fick jag kunskap om vad shampoon,balsam, lotions och allt annat egentligen innehåller. första steget var att sluta med shampoo (that I did). Nästa skulle bli att sluta med balsam också (ägg/bikarbonat-tvätt) men så långt hann jag inte. Klippte mig, fick massa skit i håret och pang tillbaka på ruta ett. Nästan. Nu letar jag efter bra noo poo-produkter som jag kan ha för att slippa se ut som en blandning mellan Justin Bieber och åttiotalet, sen är det all in igen. (Har du tips så kommentera gärna!)Nu läser jag in mig på vilka märken/företag som testar på djur respektive använder animaliska produkter. Från och med idag så blir det inga nya köp från ett märke som testar på djur. Det blir att läsa på nu i början men det kommer att gå smidigare när man väl har koll. Jag kommer att rensa lite bland lotions och smink, men jag kommer inte att kasta allt som är djurtestat. Känns som ännu en synd, liksom. Däremot: No more!

Målet är helt veganska produkter, men jag är newbie så skjut mig inte om jag missar något i början och köper fel. Informera mig istället!

Detta känns perfekt. PERFEKT. Lagom till att jag slutar äta kött nu också. 

Titta nedan. Min lillknott som bebis. Sådana här fina djurtestar företag alltså på. Bland annat genom att sticka nålar i ögonen på dom... 

1 kommentar:

  1. Det är ett helt företag som du ger dig in på.
    Jag är mäkta imponerad av dig.
    Lycka till stumpan.
    Mamma.

    SvaraRadera