söndag 31 augusti 2014

Victoria's secret - Sweet daydream

Ännu en present. Detta är min andra bodymist från Victoria's secrets. Jag gillar idéen med dofter som inte är på samma starka nivå som parfymer av olika slag. Perfekt på sommaren eller vissa vardagar då man snabbt vill piffa upp sig.  Annars finns många av dofterna som edt.

Detta är Sweet daydream,  som utöver att lukta som sommar ser helt underbar ut. Färgen är amazing!

fredag 29 augusti 2014

Badbomb: Lush - Big blue (?)

Haha, jag TROR att detta är Big Blue från Lush men svårt att säga när den kom i en påse utan namn på. :) Ska bli riktigt nice att testa denna nu framåt hösten när kroppen kan behöva en uppiffning.

Jag har aldrig varit en badbomb-person. Älskar det men glömmer alltid att köpa så detta var en uppskattad present. Och fin är den med! Använder ni badbomber?


onsdag 27 augusti 2014

Depend, H&M och Victoria's secret

Klart att jag fått nagellack i present också också! Ska inte säga så mycket om dem då jag inte swatchat ännu men de ser riktigt fina ut. Vad tycker ni?

H&M - Capri Breeze
Victoria's secret - So Haute
Depend - nr  354, 412 och 392
måndag 25 augusti 2014

Viva La Diva Mix and Match Eyebrow Shadow

Av min fina Elle fick jag (i födelsedagspresent alltså) något som jag har varit i behov av ganska länge - ögonbrynsskugga. Har kört slut på den lilla skuggan jag använt de senaste åren (en del av en palett från H&M). Viva la Diva Mix and match eyebrow shadow i färgen Blonde visade sig funka perfekt till mig.

Sådana här produkter är smarta till tusen, att kunna blanda fram sin nyans själv gör att man får till det rätt istället för att behöva leta efter rätt nyans i affären för att sen komma hem med en färg som ser för jävlig ut, hahah. Med dessa tre färger kan man också välja om man vill ha mer åt det varma eller det kalla hållet. Smart, som sagt!


söndag 24 augusti 2014

FÖDELSEDAG - 24 -

Igår fyllde jag 24 och jag hade en brakfest. Massvis med fina födelsedagspresenter fick jag också! Vissa av dem kommer att dyka upp här de närmsta dagarna. Tårta fick jag också! 10/10 får kvällen.


måndag 18 augusti 2014

Förlängning + NOTD: Heat Index

I lördags förlängde jag mina naglar. Det är första gången för mig och blev riktigt nöjd. Jag valde en ganska spetsig form, har diggat det på sistone. Såklart var jag tvungen att måla dem igår, för att få dem riktigt skrikiga och snygga.

Färgen är Heat Index från China Glaze och är en riktig favorit här hemma. Vissa av lacken från kollektionen har jag inte testat men detta har blivit använt flera gånger. Yeah! Tre tunna lager, men då hade jag en ljusrosa nyans som bas.

Vad tycker ni?fredag 15 augusti 2014

Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Shampoo + Balsam

Mitt hår kommer i skymundan ibland. Trots att det är något av det första folk ser när de tittar på mig. Jag orkar inte bry mig och använder shampoot som står närmast, skippar både balsam och inpackning och sedan står jag där. Med ett färgat hår som aldrig blir omhändertaget. Torrt, hängade och tråkigt. Och så är utväxten lång som fasen.

Det var dags för ändring nu lagom till förhösten. Lagom i tid tills jag skulle färga håret igen. Tidigare har jag provat Maria Nilas Palett-inpackning i Luminous Colour Guard-versionen (den rosa) och jag älskade den. Inte nog med att den luktade gudomligt (godis typ), mitt hår blev mjukt och lätt att arbeta med. Nu var det dock shampoo och balsam jag var ute efter så jag valde True Soft-linjen istället. Jag har bara provat grejerna två gånger så det är lite tidigt för en recension men än så länge så känns mitt hår mjukt och det ser levande ut. Stor skillnad emot hur det såg ut innan...

Palett från Maria Nila är fyra linjer som alla på olika sätt har fokus på färgat hår. Varje linje innehåller shampoo, balsam, inpackning och hårmask. Luminous colour är bra för färg och glans, Structure repair gör håret mjukt och reparerar skadat och trött hår, True soft ger nytt liv till torrt hår och Pure volume ger extra volum och styrka. Är jag inte fel ute så ska det finnas en liknande linje med silver-shampoo med mera för de som kör blont hår. men citera inte mig när det gäller det.

Produkterna är fria från sulfater och parabener, är helt veganska och är producerade i Sverige. Jag köpte mitt kit för 300 pix hos Lyko. Vill man inte ha båda får man pröjsa mellan 170-180 kr/styck.